tiistai 21. lokakuuta 2014

21. Nysse tuli - talvi nääs!


Kun viimeksi puhuin siitä, että talvi on tulossa, ei se oikeasti ollut tulossa. Enkä tiedä, onko se nytkään tosissaan, mutta vähän uskottavampi yritys tämä kuitenkin tällä kertaa on. Isla on jo useaan otteeseen vitsaillut siitä, miten talvi on kuin jokin väijyvä peto, joka aina yrittää lähestyä vuorten yli, mutta joku huomaa sen ja talvi jälleen pakenee. Siltä se tosiaan on tuntunut, mutta nyt maassa on paikoin komea viiden sentin lumikerros! 

EnnenJälkeen
Talven lisäksi mitään muuta erikoista täällä ei sitten olekaan tapahtunut. Tein yliopistolla pitkän päivän maanantaina, joten tänään en ollut siellä kovinkaan pitkään. Nyt sitten odottelen, että lähden Maaritin ja hänen poikaystävänsä kanssa kahville. Huomenna on vuorossa normaali keskiviikkoinen pyykkipäivä, mutta sen lisäksi pitää imuroida ja siistiä kämppää muuten, sillä perjantaina äiti ja Virpi-täti tulevat minua viihdyttämään! 
EnnenJälkeen
Yliopistolla meinaa taas olla vähän sormi suussa. Ei niinkään siksi, että olisi paljon uutta tehtävää, vaan pikemminkin päin vastoin. Täytyy varmaan kysellä Oddurilta lisää tekemistä, sillä tehtävälistani on tältä viikolta kohtalaisen tyhjä. Ja päänvaivaa aiheuttaa myös se, että Oddurin antamat bakteerimaljat alkavat selvästi olla liian vanhoja, eivätkä ne tahdo kasvaa enää samaan malliin kuin aikaisemmin. Yksi kannoista ei ole kasvanut yhdelläkään koeasetelmistani laisinkaan, joten en tiedä mitä sen kanssa ylipäätään teen. Mokomatkin bakteerit, jotka eivät ikinä käyttäydy niin kuin niiden pitäisi käyttäytyä!

Tällä kertaa ei taida kyllä olla tämän kummempia kirjoteltavia. Koitan keksiä vähän enemmän sitten seuraavaan kirjoitukseen, nyt lähden nauttimaan Eymundssonin herkullisesta kahvista ja kuka tietää vaikka heittäytyisin niin villiksi, että ottaisin sen kaveriksi islantilaisen leivoksen! Hui!

Lumesta nauttien,

2 kommenttia:

  1. Oh snap, teillä on sama kondensaatio-ongelma sisällä?

    Täällä siitä tekee kaksin kerroin kamalampaa, ettei näitä kämppiä edes lämmitellä. Eli kylmää ja kosteaa, ulkona on lämpimämpi! Villapaita on kyllä ollu kaveri viimeiset kolme viikkoa! Tännekin on syksy vasta iskenyt: Vettä tulee vaakana ja tuuli tekee hommasta vielä jännemmän :D

    Terkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää meikän kämpän kondensaatio-ongelma on kyllä ihan jäätävä. Siis.. oikeesti. Noi ikkunalistat on puuta ja ne lähestulkoon lilluu vedessä kun oon ollut tunnin kämpillä, vaikka patteri on lähestulkoon pois päältä ja ikkuna ollut auki sen aikaa, kun oon ollut poissa. Ja pahenee vaan, kun ilmat kylmenee. Eli kerrospukeutumista harrastetaan todellakin! Ärsyttävää!

      Koita selvitä siellä! :DD Mä oon niiiiin onnellinen, että tuli talvi ja valostui ees vähän! On meinaan alkanut päivät lyhentyä ihan sairaan nopealla tahdilla.

      Poista