lauantai 13. syyskuuta 2014

3. Akureyri - uusi koti

Pääsin aamulla onnistuneesti Mjóddiin bussiasemalle, vaikka en yöllä kovin hyvin unta saanutkaan. Kävin myös aamulla suihkussa ja koin löyhkäisen herätyksen... Reykjavikissa vesi haisi ja maistui ihan kamalalle, Pohjois-Islannissa tilanne ei ole onneksi yhtä paha! Bussiliput näytti aika hauskalta, ohessa kuva niistä. Ja myös uljaasta bussista, jolla tuo 6,5 tunnin matka taitettiin!

Matkalla selvisi kyllä aika nopeasti, että olin tehnyt oikean valinnan kulkiessani reitin bussilla enkä lentokoneella. Harmitti ihan älyttömästi, että olin antanut rinkkani bussin tavaratilaan, niinpä jouduin tyytymään kännykkäkuviin. Pöh. Jos nettiyhteys suostuu tekemään yhteyttä, niin pistän niitä kuvia vähän tänne kaikesta huolimatta.

Saavuin perille Akureyriin vähän ennen kello 16 paikallista aikaa, etsin guesthousen ja avaimet saatuani ja tavarat huoneeseen levitettyäni lähdin metsästämään kauppaa. Se löytyi helposti, mutta kauppareissu itsessään ei ollut ihan niin helppoa. Kaikki tuotteet olivat niin vieraita, tekstit vieraalla kielellä, eikä hinnoistakaan oikein ole oppinut ymmärtämään mitään. No, jotain tuli kuitenkin ostettua ja vatsakin täyttyi. Sitten oli tietysti vuorossa kaupunkikierros, jonka tuotoksia seuraavaksi. Huomenna päätin lähteä katsomaan kasvitieteellistä puutarhaa, joten kuvaryöppy luvassa myös silloin!

Satamakatu
Kirkko
Näkymä kirkolta satamaan päin
Uljas ratsu, bussi nro 57!
Hassut bussiliput
Satamasta lähti juuri valtava risteilijä
Bussipysäkki
HOF, Akureyrin kulttuurikeskus
Keskustasta
Leväääääää
Kävelykadulla oli peikkoja
Matkalla Akureyriin
Matkalla Akureyriin
Satamasta kaupunkiin päin
Taideseinä
Vanha, punainen talo
AkurInn, mun ovi näkyy kuvan vasemmassa reunassa!
Majapaikka aka Islanti-koti
Terkuin,








P.S. Vihaan bloggerin kuva-asettelu-toimintoa, koittakaa kestää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti